Fiyonk

elişi günlüğüm...

Pazartesi, Mart 28, 2005

.

gül
yumulmaya uğraşma ey gül! artık gonca olamazsın.
a. n. asya

4 Comments:

3/28/2005 02:51:00 ÖS

bende el işi meraklısı biriyim. sitenizi hergün geziyorum. benimde kendi yaptığım şeyler var size bunları nasıl yollayabilirim. bilgisayarın acemisiyim. daha öncede yorum yazdım ama yayınlanmasını beceremedim heralde.. örgü dikiş nakış boncuk işleme ahşap ve kumaş boyama ile ufak tefek ilgim var. nakışla çok yakından ilgim var. tüm çeyizim nakış desem neredeys edoğru sayılır. tabikli dantellede çok ilgileniyorum. bunların resimlerini nasıl yollayacağım size bilmiyorum. birde son olarak takı ile ilgili yeni bi merak oluştu bende. bi kaç önemli figürün anlatımlı resimlerini yollarsanız iyi olur, sevinirim. çalışıyorumve işyerinden hiç çıkamıyorum. burda boş oturmaktansa bişeyler yapmalı diimi? sizden cvp bekliyorum saadet hanım.. 

nazlı sarı

 
3/28/2005 03:59:00 ÖS

nazlı öncelikle bir dijital fotoğraf makinenin olması gerekiyor. dijital makineni bilgisayara usb kablosuyla bağlayıp, kolayca resimleri bilg.a aktarabilirsin. ardından tek yapman gereken resimleri saadetkasapoglu@gmail.com adresine postalaman. eğer takıldığın biryer olursa mailleşelim.
takıları da ben yapmıyorum. kardeşim hacer yapıyor. zaten o yaptıkça siteye ekliyoruz.
 

saadet

 
4/12/2005 04:33:00 ÖS

Selamlar, Saadet hanim, sitenizi tesadufen gordum ziyaret etmeden yapamadim, cok hosuma gitti o kadar guzel danteller varki bayildim.
el isini sevmeyen ben, sizlerin sayesinde dantel yapmaya basliyacagim galiba :)
dantellerle guzel vakit gecirmeniz dilegiyle hoscakalin. 

SariGul

 
4/13/2005 08:43:00 ÖS

sarigül elişiseverlerin arasına hoşgeldin. pişman olmayacaksın emin ol:) 

saadet

 

<< Home